Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon 4,8 / 5
Homepage

Ruilen en retourneren

Bestellingen kunnen binnen 30 dagen na ontvangst, deels of geheel geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren van je bestelling, zijn voor eigen rekening. Artikelen die retour worden gezonden moeten voldoen aan de voorwaarden zoals hieronder omschreven.

Je kunt gebruik maken van onderstaande mogelijkheden:

Artikelen terugsturen via een postbedrijf

Meld je retourzending via .

Breng de retourzending in de ontvangen verpakking naar het postbedrijf. Adresseer het pakket als volgt:

Fortysixsports

Terborchlaan 301

1816 MH Alkmaar

Na ontvangst van de retourzending ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij voeren de terugbetaling van het te ontvangen bedrag zo spoedig mogelijk. Dit duurt tot uiterlijk 10 werkdagen na verwerking van de retourzending. 

Wat zijn de voorwaarden voor retourneren?

Je mag aankopen binnen 30 dagen retourneren. De bedenktijd gaat in op het moment dat je de bestelling hebt ontvangen.

Het artikel moet uiteraard ongebruikt, compleet en in de originele en onbeschadigde verpakking worden geretourneerd. Het passen van kleding en schaatsen is geen probleem, zolang dat in huis gebeurt en de producten onbeschadigd blijven. 

Bij het gebruiken van de fabrieksverpakking als verzenddoos, het ontbreken van de originele verpakking en/of accessoires of het constateren van schade of gebruikerssporen, houden we ter compensatie een percentage van het aankoopbedrag in op het te restitueren bedrag. 

Retourneren in de winkel

Je kan de bestelling binnen 30 dagen na aankoop retourneren in onze winkel. Voor een snelle afhandeling kan je het beste de bevestiging per mail van je bestelling tonen. Je ontvangt het aankoopbedrag direct terug in onze winkel.

Heb je een incomplete levering of een defect artikel ontvangen?

Helaas kan dat gebeuren, maar dat lossen we graag voor je op. Stuur hiervoor een mail naar . Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen, moet dit binnen 48 uur na ontvangst bij ons worden aangemeld. We hebben een duidelijke omschrijving van het probleem nodig voorzien van foto's van het beschadigde artikel en van de verpakking waarin je het artikel hebt ontvangen. 

Het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten betalen we, na check op redelijkheid van de aanvraag, altijd zo snel mogelijk terug, maar altijd uiterlijk binnen 14 dagen. Let op: onze specialisten kunnen beoordelen of een schaats is gebruikt.

Artikelen omruilen

Wij hopen dat je tevreden bent met de aankoop. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een artikel in de verkeerde maat hebt besteld of dat het artikel niet voldoet aan je verwachtingen. Ongewassen, ongedragen en onbeschadigde artikelen kan je binnen 30 dagen na het bestellen retourneren. We adviseren je artikelen na ontvangst goed te controleren, voordat je de etiketten en labels verwijdert.

Als je het artikel wilt ruilen, kan dat in onze winkel in Alkmaar of door het artikel te retourneren en het nieuwe gewenste artikel in onze webshop te bestellen.

Top