Schaatsen huren

Coronamaatregelen 

Door de huidige beperkingen is onze routing aangepast voor het huren van schaatsen. Het verhuren en afhalen van de schaatsen is in de winkel. Deze kunt u via onze buitendeur bereiken; volg de borden. Inleveren en ruilen is via onze verhuurloket. 

Na binnenkomst via de ijsbaan-entree, vindt u links het uitgifteloket van onze huurschaatsen. U kunt kiezen uit combinoren, Unlimited noren, kunstschaatsen, hockeyschaatsen, klapschaatsen en kluunschaatsen (maten onder voorbehoud).

  • Maten vanaf 28 tot en met 50 (zolang de voorraad strekt).
  • Voor maten kleiner dan 28 hebben we dubbele glij-ijzers.
  • Wij verhuren geen schaatsen voor natuurijs.

 

Borg 

Bij verhuur van de schaatsen wordt een borg gevraagd (bijvoorbeeld zorgverzekeringspas, anwb-pas, duinkaart, bibliotheekpas, schoolpas). Deze ontvangt u retour bij het inleveren van de schaatsen. 


Schoolschaatsen

Scholen kunnen contact met ons opnemen voordat ze komen huren over ons schooltarief en de verschillende betaalmogelijkheden. 
Schoolkinderen kunnen kiezen uit combinoren, kunst- en hockeyschaatsen. De klap- en kluunschaatsen zijn gereserveerd voor klanten van Fortysix Sports en leden/cursisten van Schaatsschool In Balans en de schaatsverenigingen. 


Tarieven

Combinoren €6,-
Hockeyschaatsen €6,-
Kunstschaatsen €6,-
Unlimited noren €7,-
Klapschaatsen €12,-
Kluunschaatsen €12,- 
Schaatsen verhuur Fortysix sports
Schaatsen verhuur Fortysix sports
Schaatsen verhuur Fortysix sports
Top