Over Fortysix Sports

Eigenaar van Fortysix sportswear is Miel Rozendaal. Hij schaatste 19 jaar marathons bij de A-rijders en heeft daarnaast een aantal jaren langebaan geschaatst op 5 en 10 kilometer. Miel behaalde tal van overwinningen met als hoogtepunten het winnen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee en de KNSB cup. Na zijn sportieve carrière is Miel gaan werken in de sportkleding branche. Fortysix sportswear maakt gebruik van deze ervaring en kennis bij de ontwikkeling van sportkleding voor verschillende disciplines.

Wij houden ons voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve en onderscheidende sportkleding. Wij creëren en geven vorm aan functionele sportkleding voor uw bedrijf, vereniging, winkel, of evenement. Op basis van artikelen en materialen die voldoen aan de eisen die de sporter tegenwoordig stelt, op zowel recreatief als top niveau.

Naast teamkleding produceert Fortysix sportswear ook een schaatscollectie waarvoor u terecht kunt bij uw schaatsdealer. Indien er een specifieke wens is, kan in overleg ook kleding voor u bedacht worden. Door een nauwe samenwerking met de productie bieden wij de mogelijkheid om tot een uniek en passend product te komen.

Miel roozendaal
Top